![YBJ-200 kek presleme makinesi, yuvarlak omlet presleme ve pişirme makinesi, büyük ticari makine 380 V / 220 V 1 adet](/uploads_pic-Ybj-200-kek-presleme-makinesi-yuvarlak-omlet-presleme/1_1568.jpg)
YBJ-200 kek presleme makinesi, yuvarlak omlet presleme ve pişirme makinesi, büyük ticari makine 380 V / 220 V 1 adet
Tanım
Belirleme
- Gerilim (V): 220V
- Aksesuarlar: Dilimleme Diski
- Gerilim: 380V/220V
- Malzeme: Paslanmaz Çelik
- Sertifika: Diğer
- Güç (W): Diğer
- Boyutlar hakkında: 650 * 450 * 1400mm
- Güç: 3.3 KW
- Isıtma süresi: 0-9 saniye (ayarlanabilir)
- İşlev: Diğer
- Marka Adı: YunlinLi
- Kaynak: Anakara Çin
- Verimlilik: 800 yaprak / saat
- Basın kek boyutu: 260*0.4 mm
- Model Numarası: YBJ-200
- Sıklık: 50Hz
- Ağırlık Yaklaşık: 100kg
Tam açıklama
YBJ-200 Otomatik makine basın kek yuvarlak yumurta gözleme presleme fırında makinesi Büyük ticari makine 380 V / 220 V 1 adet
Anlamak için başka bir şeyiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve size dikkatlice cevap vereceğiz.
Parametre :
Voltaj: 380 V / 220 V
Frekans: 50Hz
Güç: 3.3 kw
Basın kek boyutu: 260-0. 4 mm
Verimlilik: 800 yaprak/saat
Ağırlık yaklaşık: 100 kg
Boyutlar hakkında: 650 * 450 * 1400mm
Isıtma süresi: 0-9 saniye (ayarlanabilir)
Ürün teşhir
Otomatik markalama (kek) kalıplama makinesi olarak da bilinen otomatik kek presleme makinesi, esas olarak el keki yerine geliştirmektir, prensip, hamuru sıkmak için 2 (veya 1) üst ve alt ısıtma kalıbına sahip olmaktır. yuvarlak kızartma ( kek). Bir makinedir bu birkaç saniye içinde güzel bir hamur işi olur.Ana yapı bir çerçeve, pnömatik bileşenler, elektrikli bileşenler, ısıtma elemanları ve şekillendirme kalıplarından oluşur.Isıtmayı başlatmak için güç düğmesi açılır ve sıcaklık ayarlanan çalışma sıcaklığına ulaştığında çalışma yapılabilir.Kantitatif hamur kalıba yerleştirilir, kalıp başlatma anahtarına basılır, üst kalıba otomatik olarak basılır, ısıtma süresi tamamlandığında üst kalıp otomatik olarak yükselir ve sıfırlanır.Hızlı, verimli ve yaygın olarak kullanılır.
Ürün avantajları
1, yapışmaz tava: kolay kalıp ayırma, ürün hurda oranı büyük ölçüde azaltılmış, yağsız kalıptan çıkarma, üretim maliyetlerini düşürme;
2, siyah alt ve yağlı yiyecek yoktur ve renk ve dokuda belirgin gelişmeler vardır.
3, atölyedeki dumanı azaltın ve çalışma ortamını iyileştirin, yani çevre koruma ve hijyen, yangın olasılığını azaltın ve ürün kalitesini iyileştirin;
4, makine kalıbı iyidir, pres pastası doğrudan bitmiş üründen iyi satılır ve yatırım maliyetlerini düşürür.
5, makine PLC dijital ekran kontrolü kullanır, öğrenmesi kolay, ince veya kalın kek markalı olabilir,
6, el pastası yerine, insan gücünden büyük ölçüde tasarruf edin;
7, yüksek çıkış, saatte 700-800 sayfaya ulaşabilir. (saatte 800'e kadar)
8, farklı hammadde, farklı kalın kek basabilirsiniz, basın kek kalınlığı: 0.5 - 5mm (ayarlanabilir)
Örneğin: kızarmış ördek keki, haşlanmış börek, tek kek, baharatlı börek vb.
9, makine sıcaklık ve zamanı ayarlama ihtiyacına göre otomatik sıcaklık kontrol sistemi ve zaman sistemi kullanır, bastırmayı 0-99.99 saniyede otomatik olarak tamamlar, enerji tasarrufu ve çevre koruma ve yüksek verimlilik.
Çalışma yöntemi
1, gücü açın ve anahtarı açın.
2, ısıtma süresini ayarlayın.Hamur ağırlığı, kalıp boyutu ve ısıtma süresi birbiriyle ilişkilidir.
3, güç anahtarını ısıtmaya başlayın.Çalışma, sıcaklık ayarlanan çalışma sıcaklığına ulaştığında gerçekleştirilebilir.
4, kalıp üzerinde kantitatif küçük hamur.
5, basın kalıp anahtarı başlatmak için, üst kalıp basın, otomatik basınç kek krep.Birkaç saniye bekleyin, ısıtma süresi tamamlanır ve üst kalıp otomatik olarak yükselir ve sıfırlanır.
6, pastayı çıkarın, bir parça hamur yerleştirin